Rendelők

Dr. Szabadí­ts Péter

A foglalkozás-egészségügy orvosi és jogi kérdései és napi feladatai mellett az általános betegellátás és betegút szervezés sajátos kérdéseivel foglalkozik. Mindennapi betegellátási munkája mellett tudományos kutatásokban és az egyetemi oktatásban is aktívan részt vesz.

 

 

Dr. Kun Levente

Nagy gyakorlattal és tapasztalattal rendelkező szakember, aki a különböző cégméretből és munkaprofilból adódó elvárások egyéni igény szerinti szervezését és ellátását hangolja össze. Korábban egyetemi oktatóként dolgozott. Az üzemorvosi ellátás mellett alapellátási tevékenységet is végez.

Dr. Lakó-Futó Zoltán

Nagy gyakorlattal és tapasztalattal rendelkező szakember, aki a különböző cégméretből és munkaprofilból adódó elvárások egyéni igény szerinti szervezését és ellátását hangolja össze. Korábban egyetemi oktatóként dolgozott, PhD végzettséggel rendelkezik. Az üzemorvosi ellátás mellett alapellátási és geriátriai tevékenységeket is végez.

Dr. Török Virág

Széles látókörrel és sokirányú képesítéssel rendelkező szakorvos. A foglalkozás-egészségügyi és a háziorvosi ellátás mellett még az egyetemi oktatással is foglalkozik. Nagy tapasztalata van az eltérő felépítésű munkahelyek és iparágak sajátosságokból adódó egyedi üzemmenetek diktálta igények felmérésében, és az ott jelentkező foglalkozás-egészségügyi valamint kockázati kérdések megoldásában.

Bagdi Blanka

A mindennapi orvoslást kiegészítő és az önállóan végzett asszisztensi munkában nagy gyakorlattal rendelkező szakképzett asszisztens, többéves kórházi tapasztalattal. A betegút szervezésben, tanácsadásban, mindennapi egészségügyi feladatok ellátásával foglalkozik.

Karsainé Seres Erika

Főiskolai végzetséggel és foglalkozás-egészségügyi szakápolói végzettséggel rendelkező szakasszisztens. Eddigi tapasztalatait, mint kórházi ápoló szerezte a betegágy mellett. Jó kapcsolatteremtő és kommunikációs képességgel rendelkezik. A munkájának fő részét képezi a kapcsolattartási és a szervezési feladatok bonyolítása.

 

Kiszely Andrea

Főiskolai képesítéssel és szakirányú végzetséggel rendelkező asszisztens, aki az egészségügyi ellátás speciális kérdéseinek széles spektrumát ismeri. Korábbi tapasztalatait védőnőként, kórházi asszisztensként, majd a területi ellátásban asszisztensként szerezte. A szakirányú képesítésének megszerzése óta, mint foglalkozás-egészségügyi szakasszisztens dolgozik.  Gyors probléma felismerése és jó szervezőkészsége társul a nagy szakmai tapasztalatával és ezáltal a speciális igények megválaszolása és a bonyolult feladatok megoldása a rutin feladatai közé tartozik.

Kérje ajánlatunkat itt: Ajánlatkérés