Tanácsok

Metabolikus X szindróma

Korunk népbetegsége, melyre az alma típusú elhízás (a zsír a törzs és a has körül rakódik le), magas vérnyomás, magas vércukorszint, kóros vérzsír összetétel a jellemző. A felsorolt kockázati tényezők együttes jelenléte nagyban megnöveli a koszorúérbetegség, a stroke és a cukorbetegség kialakulásának esélyét.

Tovább

Alvászavar

Az ember életének nagyjából egy harmadát tölti alvással. Az alvás az élet nélkülözhetetlen része, ilyenkor pihen a test és lélek.

Tovább

Az aranyérbetegség

Az aranyérbetegség igen gyakori, majdnem minden második felnőttnél jelen van ilyen elváltozás.

Tovább

Hólyaghurut

A hólyaghurut egy gyakori kellemetlen betegség, de általában könnyen kezelhető és megelőzhető is.

Tovább

A magas vércukorszintet csökkentő diéta fogalma és receptötletek

A cukorbetegség az inzulin hiánya vagy csökkent termelődése miatt kialakuló összetett anyagcserezavar, melyben a szénhidrát-anyagcsere zavara mellé a fehérje- és a zsíranyagcsere zavara is társul. Legjellemzőbb tünete a vércukorszint megemelkedése.

Tovább

Magas vérzsírszintet csökkentő diéta

A magas koleszterinszint az érelmeszesedés egyik kiváltó oka, a megfelelő értéken tartott koleszterinszinttel a súlyos szív és érrendszeri betegségek kialakulását lehet megelőzni.

Tovább

A magas húgysavszint és a köszvény

Mit egyen az, akinek magas a húgysavszintje?

Tovább

Májkímélő diéta

A májkímélő diéta, kevésbé terhelő diéta komplex étrend, ugyanis a diéta bevezetése több, a szervezetben egyszerre jelen lévő elváltozás jelenléte miatt válhat elengedhetetlenné

Tovább

Kérje ajánlatunkat

Várjuk megkeresését Ajánlatkérés